Välkommen in i vår WEB-BUTIK!

Välj från ett urval av vårt hantverk med mera som kan inhandlas mot postförskott. Du har en översikt av varorna här nedanför och ser dem om du klickar på bilderna:

Handmålat glas
Keramik
Fyr-underlägg
Modell-skepp
Gamla Kina
Smycken och porslin
Träslöjd
Julsaker
Kransar
Kitsch

Det går även att välja vara med hissen "Välj vara" i menyn.

Beställ via e-post genom att klicka på BESTÄLL VARA. Du får vårt svar via e-post.

Artiklarna skickas mot postförskott (alternativt mot betalning med swish till 123 217 84 40). Fraktkostnad tillkommer. Du har full returrätt på varorna. Skickar du tillbaka varorna oskadade inom två veckor får du tillbaka porto och postförskottsavgift tillsammans med återbetalningen för varan. Returportot betalar du själv.

Handgjorda föremål i vår Web-butik är i själva verket små konstverk. Varför ska konst bara hänga på väggen? Observera att de ofta tar slut. Det kan ta lite tid innan konstnären har målat upp en vara som du valt. Å andra sidan kan du få den utformad precis som du önskar. Vi öppnar gärna en dialog mellan konstnär och kund!

Glas-och porslinsmålningarna är inbrända under lång tid i het brännugn. Maskindisk är visserligen möjlig men handdisk rekommenderas för att förlänga konstverkens livslängd.

Tavlor och en del konsthantverk utställt i ateljén går bara att köpa direkt av konstnären. Detta beror på moms-regler. Du kan får kontakt med konstnären genom oss. Vill du se prov på tavlor av konstnärer representerade i ateljén går du till GALLERIET.

HEM